в града
Продава / Парцели

Имот кв.Шенини
Шенини
3000 €
Описание
Референтен номер : P-526857
Парцел Камъка
Център Габрово
15140 лв.
Описание
Референтен номер : P-438440
Парцел Габрово
Център Габрово
7500 лв.
Описание
Референтен номер : P-433234

Южен парцел

Продава
Южен парцел
Златари
15000 лв.
Описание
Референтен номер : P-420625
Парцел Русевци
Русевци
27000 €
Описание
Референтен номер : P-394695
Атрактивен парцел Сливен
Речица
166035 €
Описание
Референтен номер : P-389454