Парцели
Продава

Парцел Русевци
Русевци
27000 €
Описание
Референтен номер : P-394695
Атрактивен парцел Сливен
Речица
166035 €
Описание
Референтен номер : P-389454
Парцел Борики
с. Борики
при запитване .
Описание
Референтен номер : P-368446
Инвестиционен парцел Стрелча
гр. Стрелча
106280 €
Описание
Референтен номер : P-353861
Парцел село Лоза
с. Лоза
3900 лв.
Описание
Референтен номер : P-332017
Парцел на отлична цена
с. Драгановци
5936 лв.
Описание
Референтен номер : P-330134