Парцели
Продава

Парцел София-Варна
гр. Севлиево
42000 €
Описание
Референтен номер : P-302231
Парцел Войново
Войново
43974 лв.
Описание
Референтен номер : P-290463
Долни Бакойци
Долни Бакойци
13300 лв.
Описание
Референтен номер : P-278197
Парцел за жилищно строителство Етъра
Варчевци
7000 лв.
Описание
Референтен номер : P-275094
БОЖЕНЦИ
с. Боженците
21500 €
Описание
Референтен номер : P-281588
Имот в кв. Стефановци
Сарани
16000 €
Описание
Референтен номер : ГП10