Парцели
Продава

Южен парцел

Продава
Южен парцел
Златари
15000 лв.
Описание
Референтен номер : P-420625
Панорамен парцел
с. Старилковци
4500 лв.
Описание
Референтен номер : P-418358
Парцел Русевци
Русевци
27000 €
Описание
Референтен номер : P-394695
Атрактивен парцел Сливен
Речица
166035 €
Описание
Референтен номер : P-389454
Парцел Борики
с. Борики
при запитване .
Описание
Референтен номер : P-368446
Инвестиционен парцел Стрелча
гр. Стрелча
106280 €
Описание
Референтен номер : P-353861